top of page

Vi har haft städning hos oss regelbundet i över två års tid och är väldigt nöjda med servicen som Cleaning Queen erbjuder. De är mycket trevliga och enkla, lätta att kontakta, flexibla och alltid bra kvalité. Jag ger mer än gärna min starkaste rekommendation! 

 

Med vänlig hälsning, 

Johan Palmquist

"Vi har varit så nöjda med Cleaning Queen. Vi har haft samma duktiga städare under en lång period, men när hon var på semester kom två andra till oss och de var båda lika bra. När den första slutade, fick vi en ny städare som vi nu har haft ett tag, och hon är också jätteduktig.  Alla städare vi har haft har varit duktiga på städa, självgående, och inte minst trevliga och enkla att ha att göra med." 

 

"Jämfört med andra städbolag som vi har haft är städarna från Cleaning Queen riktigt duktiga på att se helheten - de städer det lilla men också ser till att helheten ser bra ut."  

 

Vi är nöjda med det mesta så om du vill ha ett citat om någon annan aspekt av ditt bolag kan jag säkert säga något om det också!

 

MVH, Rebecca

Tacka gärna personen som har städat hos mig idag. Vad fint det var när jag kom hem. Jag vet dessutom att det är ganska stöckigt hos mig, så inte alldeles enkelt att städa här.
Tack för städningen förra veckan. Kändes jättebra. När skulle ni ha tid för oss och vilken dag?
bottom of page