FÖRETAGET


Cleaning Queen startades år 2012 och erbjuder städning i Stockholms centrala del samt norra förorter Danderyd och Täby. Vårt team arbetar tillsammans för att ge våra kunder den bästa servicen som man kan förvänta sig av en professionell städfirma: hög kvalitet på städningen, rimliga priser och ett trevligt bemötande.

Alla våra medarbetare är anställda av oss, har en grundlig teoretisk och praktisk utbildning. Alla medarbetare har bevis på att de är ostraffade, samt även rekommendationer från tidigare arbetsgivare.

Cleaning Queen

FÖRSÄKRING

Företaget har ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring för sina anställda. Vi samarbetar med försäkringsbolaget 

if-3-logo-png-transparent.png

Företaget är momsregistrerat samt godkänt för F-skatt.

KUNDERNA

Vi är specialiserade på tjänster till privatpersoner - hus och lägenheter.

 

De viktigaste punkterna i vårt samarbete med våra kunder är:

 

- Fast städningsschema

Vi kommer överens i början av samarbetet med hur ofta du vill att vi ska komma och städa, samt hur många timmar det blir varje gång. Vi håller oss sedan till de överenskomna tiderna.

 

- Du har en egen städerska

Långsiktigt samarbete med en egen städerska är gynnsamt för både kunden och för oss. Det kommer att vara samma städerska som kommer och städar ditt hem varje gång. Vid eventuell sjukdom eller semester för din städerska kan vi erbjuda en duktig vikarie som ersättare.

 

- Avbokning av bokad städning

Vänligen meddela oss din avbokning senast 2 dagar innan bokad dag om du vill avboka din regelbundna städning. Om avbokningen är gjord i tid, kommer du inte att bli fakturerad för den inställda städningen. Om du däremot inte har informerat oss i tid med avbokningen kommer du vara tvungen att betala hela beloppet. Om städningen skall avbrytas på grund av sjukdom för antingen dig eller din familjemedlem, vänligen meddela oss så fort som möjligt. Vid sjukdom eller olycksfall kommer du inte att behöva betala för den inställda bokade tiden.

 

- Fakturering

Vi kommer att skicka dig en faktura i början av varje månad, för de tjänster som vi har utfört under föregående månad. RUT-avdraget är draget direkt på fakturan.

 

- Nycklarna

Kunden kan antingen möta städerskan hemma, eller ge oss en nyckel. Om du väljer att ge oss en nyckel, underteckna vi under en'' Nyckelkvittens''. Nycklarna förvaras med strikt säkerhet och försiktighet, med ett internt kodningssystem där namn eller adress aldrig fästs vid nyckeln.

 

- Sekretess

Vi förbinder oss att hålla full sekretess (tystnadsplikt) kring våra kunders privata information, hem, familj och livsstil.

12

NOGGRANNA MEDARBETARE

130

NÖJDA KUNDER 

9

ÅR I BRANSCHEN 

Cleaning Queen
CQ logo transparent.png