top of page

FÖRETAGET

Företaget Cleaning Queen har grundat 2012. Nu har vi växt organiskt tack vare våra nöjda kunder från en enskild firma till ett aktiebolag med många anställda och arbetsområde i hela Stockholm och Stockholms län.
Nu har vi funnits på marknaden mer än 10 år!
Cleaning Queen är specialiserade på alla tjänster inom städning: hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning och fönsterputs för privata kunder och företag. 
Vi jobbar ständigt för att våra kunder få pålitlig, professionell och flexibel hjälp. 

Välkommna!

 

Image by okeykat

FÖRSÄKRING

Företaget har ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring för sina anställda.

Vi samarbetar med försäkringsbolaget If.  

if-3-logo-png-transparent.png

KUNDERNA

 

Cleaning Queen är specialiserade på tjänster till privatpersoner, hushåll och företag.

 De viktigaste punkterna i vårt samarbete med våra kunder är:

 

- Fast städningsschema

Vi kommer överens i början av samarbetet med hur ofta du vill att vi ska komma och städa, samt hur många timmar det blir varje gång. Vi håller oss sedan till de överenskomna tiderna.

 

- Du har en egen städerska

Långsiktigt samarbete med en egen städerska är gynnsamt för både kunden och för oss. Det kommer att vara samma städerska som kommer och städar ditt hem varje gång. Vid eventuell sjukdom eller semester för din städerska kan vi erbjuda en duktig vikarie som ersättare.

 

- Avbokning av bokad städning

Vänligen meddela oss din avbokning senast 2 dagar innan bokad dag om du vill avboka din regelbundna städning. Om avbokningen är gjord i tid, kommer du inte att bli fakturerad för den inställda städningen. Om du däremot inte har informerat oss i tid med avbokningen kommer du vara tvungen att betala hela beloppet. Om städningen skall avbrytas på grund av sjukdom för antingen dig eller din familjemedlem, vänligen meddela oss så fort som möjligt. Vid sjukdom eller olycksfall kommer du inte att behöva betala för den inställda bokade tiden.

 

- Fakturering

Vi kommer att skicka dig en faktura i början av varje månad, för de tjänster som vi har utfört under föregående månad. RUT-avdraget är draget direkt på fakturan.

 

- Nycklarna

Kunden kan antingen möta städerskan hemma, eller ge oss en nyckel. Om du väljer att ge oss en nyckel, underteckna vi under en'' Nyckelkvittens''. Nycklarna förvaras med strikt säkerhet och försiktighet, med ett internt kodningssystem där namn eller adress aldrig fästs vid nyckeln.

 

- Sekretess

Vi förbinder oss att hålla full sekretess (tystnadsplikt) kring våra kunders privata information, hem, familj och livsstil.

Företaget är momsregistrerat samt godkänt för F-skatt.

Marble Surface

800

NÖJDA KUNDER 

12

ÅR I BRANSCHEN 

bottom of page